Forside e-mail sitemap

Stegeretter

Flæskesteg m. rødkål, surt, sukkerbrunede og hvide kartofler.  Kr. 149,00

Svinekam stegt som vildt m. Waldorffsalat, surt, sødt, sukker-
brunede og hvide kartofler.  Kr. 149,00

Sprængt  svinekam m. årstidens friske grøntsager, smørsauce
og hvide kartofler.  Kr. 158,00

Hamburgerryg m. årstidens friske grøntsager, aspargessauce
og hvide kartofler.  Kr. 165,00

Glaceret Herregårdsskinke m. salat, bønner, rødvinssauce og
hvide kartofler.  Kr. 159,00

Farseret kalkunbryst m. Waldorffsalat, surt, sødt, sukkerbrunede
og hvide kartofler.  Kr. 179,00

Sprængt kalkun m. frossen flødepeberrod, årstidens friske
grøntsager, smørsauce  og hvide kartofler.  Kr. 175,00

Sprængt and m. frossen flødepeberrod, årstidens friske
grøntsager, smørsauce og aspargeskartofler.  Kr. 189,00

Rosastegt andebryst m. årstidens grønt, rosmarinsky og
Kartoffelpuré.  Kr. 189,00

Kalvesteg stegt som vildt m. Waldorffsalat, surt, sødt, sukker-
brunede og hvide kartofler.  Kr. 175,00

Kalvesteg m. årstidens friske grøntsager, skysauce og
hvide kartofler.  Kr. 179,00

Rosastegt kalvefilet m. årstidens grønt, svampesauce og
Pommes ”Cicilienne”.  Kr. 199,00

Gammeldags stegt oksesteg m. glacerede perleløg, gulerødder,
bønner, sødt og hvide kartofler.  Kr. 181,00

Oksekød i flødepeberrodssauce, surt, sødt og hvide kartofler.  Kr. 169,00

Oksetyndstegsfilet m.krølfedt, salat, sauce Bordelaise og
bagt kartoffel.  Kr. 189,00

Oksefilet m. årstidens friske grøntsager, sauce Béarnaise
og råstegte kartofler.  Kr. 202,00

Helstegt oksemørbrad  m. årstidens grøntsager, ratatouille´,skovsvampesauce og
Pommes ”Cicilienne”.  Kr. 219,00

Lammekølle stegt m. hvidløg , serveret m. årstidens friske grøntsager,
råstegte  kartofler og basilikumsauce.  Kr. 189,00

Vildtretter serveres gerne (få en snak med køkkenet om mulighederne).  DAGSPRIS

Stegebuffet: Vælg 3 slags kød, som bliver trancheret hos gæsterne.
Hertil forslag til tilbehør:
Forskellige salater, tzatziki, forskellige kartofler og
sauce som passer til kødet. PRIS:  SPØRG KØKKENET.