Stegeretter
Flæskesteg m. rødkål, surt, sukkerbrunede og hvide kartofler. Kr. 149,00
Svinekam stegt som vildt m. Waldorffsalat, surt, sødt, sukker- brunede og hvide kartofler. Kr. 149,00
Sprængt svinekam m. årstidens friske grøntsager, smørsauce og hvide kartofler. Kr. 158,00
Hamburgerryg m. årstidens friske grøntsager, aspargessauce og hvide kartofler. Kr. 165,00
Glaceret Herregårdsskinke m. salat, bønner, rødvinssauce og hvide kartofler. Kr. 159,00
Farseret kalkunbryst m. Waldorffsalat, surt, sødt, sukkerbrunede og hvide kartofler. Kr. 179,00
Sprængt kalkun m. frossen flødepeberrod, årstidens friske grøntsager, smørsauce og hvide kartofler. Kr. 175,00
Sprængt and m. frossen flødepeberrod, årstidens friske grøntsager, smørsauce og aspargeskartofler. Kr. 189,00
Rosastegt andebryst m. årstidens grønt, rosmarinsky og Kartoffelpuré. Kr. 189,00
Kalvesteg stegt som vildt m. Waldorffsalat, surt, sødt, sukker- brunede og hvide kartofler. Kr. 175,00
Kalvesteg m. årstidens friske grøntsager, skysauce og hvide kartofler. Kr. 179,00
Rosastegt kalvefilet m. årstidens grønt, svampesauce og Pommes ”Cicilienne”. Kr. 199,00
Gammeldags stegt oksesteg m. glacerede perleløg, gulerødder, bønner, sødt og hvide kartofler. Kr. 181,00
Oksekød i flødepeberrodssauce, surt, sødt og hvide kartofler. Kr. 169,00
Oksetyndstegsfilet m.krølfedt, salat, sauce Bordelaise og bagt kartoffel. Kr. 189,00
Oksefilet m. årstidens friske grøntsager, sauce Béarnaise og råstegte kartofler. Kr. 202,00
Helstegt oksemørbrad m. årstidens grøntsager, ratatouille´,skovsvampesauce og Pommes ”Cicilienne”. Kr. 219,00
Lammekølle stegt m. hvidløg , serveret m. årstidens friske grøntsager, råstegte kartofler og basilikumsauce. Kr. 189,00
Vildtretter serveres gerne (få en snak med køkkenet om mulighederne). DAGSPRIS
Stegebuffet: Vælg 3 slags kød, som bliver trancheret hos gæsterne. Hertil forslag til tilbehør: Forskellige salater, tzatziki, forskellige kartofler og sauce som passer til kødet. PRIS: SPØRG KØKKENET.
|